Om klubben

MFK Looping är en modellflygklubb i Gävle med ett 50-tal medlemmar. Vi har ett fält som klubben arrenderar på ett område som tidigare nyttjades av I14. Välkommen dit främst vår, sommar och höst. Flygning sker även på vintern, men med kraftigt reducerat antal timmar.
Vi blir naturligtvis jätteglada om du vill vara medlem i klubben. Du kommer då med i ett trevligt och flygtokigt gäng barn och vuxna som gör allt för att se till att dina nybörjarkrascher blir så få som möjligt. Du kan t ex träna med våran klubbkärra som har dubbelkommando. Den finns på plats på fältet när vi har klubbträffar mm.

Hör av dig till någon i styrelsen om du är intresserad av att prova på att modellflyga eller om du vill ha skolning.